Het team

Corine Munsterhuis

Anouk Bos

Hoi ik ben Anouk Bos 35 jaar, woonachtig in Hengelo samen met Rino, Wies en Pleun, en sinds mei 2017, onderdeel van een super enthousiast en gezellig Pien & Mats team.

Al van kinds af aan heb ik een passie voor (mooie) kleding, de reden dat ik mijn diploma detailhandel en modeadviseur heb gehaald en reeds 19 jaar werkzaam ben in deze branche…. Nu met 2 bijna volwassen dames althans vinden ze zelf ( 5 en 7 jaar) kan ik mijn passie met hun delen. En wat is er dan nog mooier om bij Pien & Mats te mogen werken. Dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd zijn onder andere winkelen, terrasje pakken, wintersport en samen genieten met familie en vrienden. Ik hoop jullie graag bij ons te zien.

Groetjes, Anouk

Gerdien Letteboer

Hallo,

Je ziet het goed, een nieuw gezicht bij Pien & Mats!
Ik ben Gerdien Letteboer en ben getrouwd met Jeroen. We wonen met onze kinderen
Rosalie en Thomas in Tubbergen.

Ik ben al heel wat jaren met veel plezier werkzaam in de kindermode. Toen iemand mij attent maakte op de vacature bij Pien & Mats was ik meteen enthousiast. Ik vind het zo’n gezellige winkel en we verkopen natuurlijk fantastische merken.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, ik heb zangles en speel piano. In de weekenden vind ik het leuk om te kijken bij de sportwedstrijden van onze kids.

Daarnaast ben ik voor mezelf begonnen met mijn bedrijfje klerenenkleur.nl, waarbij ik kleur-en stijladviezen op modegebied geef aan vrouwen die op zoek zijn naar een eigen kledingstijl. Ik vind het ook erg leuk om de kleur-en stijladviezen toe te passen in de winkel, wanneer ik je help om de perfecte outfit voor jouw kind samen te stellen.

Tot gauw!
Groetjes Gerdien

 

Karin Kuipers

Ik ben Karin Kuipers, en al heel lang samen met Ton woonachtig in Borne. We hebben drie jongens. De oudste inmiddels al 18, een puber van 15 en de jongste ook al weer 10 jaar oud. Heel gezellig hoor zo’n mannenhuishouding maar ik vind het ook heerlijk om bij Pien & Mats te zijn. Hier kan ik mij elke keer weer uitleven in het vinden van de juiste outfit voor de leukste jongens en meisjes. Van hele kleine baby’s tot heerlijke tieners en stoere pubers. Het is altijd weer een feestje om kinderen zo happy te zien met hun nieuwe kleren. En als ik dan het totale plaatje later op bijvoorbeeld Facebook voorbij zie komen……is dat helemaal leuk!! Ook mijn twee honden zijn een stukje van mijn leven. We  gaan er samen veel op uit, we genieten enorm van een wandeling in het bos. Met kinderen werken heb ik altijd al erg leuk gevonden. Lang geleden begonnen in de kraamzorg en later ook in de babybranche. Inmiddels werk ik al weer ruim 5 jaar bij Pien&Mats met hele lieve collega’s en met heel veel plezier. Genoeg over mij denk ik zo, misschien zien we elkaar binnenkort in de winkel! De koffie en ranja met iets lekkers staan altijd klaar! Tot ziens, Karin

DSC_5579-bewerkt S

Jorieke Munsterhuis

 

We staan voor u klaar! Tot ziens bij Pien & Mats.