Het team

 

Anouk Bos

Hi ik ben Anouk, en ik werk sinds mei 2017 met heel veel Plezier bij Pien & Mats.

Vanaf mijn 16de ben ik al werkzaam in de modebranche, dus veel ervaring opgedaan in de loop der jaren van kids,heren,dames mode tot schoenen. Toch spreekt de kindermode mij het meest aan. Van baby’s tot tieners. Elk kind is uniek en dat maakt het zo leuk! Het meest houd ik mij bezig met de verkoop en de styling van de winkel. Op woensdag, vrijdag en zaterdag ben ik te vinden bij Pien en Mats.

En de rest van de week in Hengelo want daar woon ik, samen met Rino, onze twee dochters Wies en Pleun en niet te vergeten onze hond Guusje! In mijn vrije tijd maak ik graag een wandeling, volg ik wel eens een yoga lesje, en besteed ik mijn tijd aan gezin, familie en vrienden.

Graag tot snel bij Pien en Mats!

Liefs Anouk

 

 

Karin Kuipers

Hoi hoi allemaal,
Even een leuk persoonlijk tintje van mij voor jullie. Ik ben Karin, geboren en getogen in Borne en al heel wat jaartjes getrouwd met Ton. Samen hebben we 3 zonen in de leeftijd van 15, 18 en 21 jaar. Een echte mannenhuishouding dus….met alles erop en eraan zoals voetbal, auto’s, autoracen enz…. Erg leuk hoor maar ik vind het heerlijk om ook mijn eigen ding te doen.

Inmiddels ben ik al weer heel wat jaartjes werkzaam bij Pien & Mats. Ik ben begonnen aan de Grotestraat 184 en sinds februari 2019 in de geheel nieuwe winkel aan de overkant op nummer 175. Ik geniet er enorm van om kinderen te zien stralen in hun nieuwe outfit en als papa en mama ook blij zijn dan is mijn missie geslaagd. Het meest leuke is dat we hier de pasgeboren baby’tjes al mogen kleden tot en met de heerlijke pubers die heel duidelijk hun eigen stijltje weten aan te geven. Elke keer weer een uitdaging…….

Naast het werk bij Pien & Mats vind ik het heerlijk om te wandelen met mijn Twee Labradoodles, lekker shoppen en gezellige dingen doen met mijn gezin of familie en vrienden. Even genoeg voor zover lijkt mij, wil je graag gezellig verder kletsen….dan kan dat gewoon bij ons in de winkel!! Natuurlijk doen we dat met een lekker kopje koffie of glaasje ranja met iets lekkers erbij.
Ik zie jullie graag in de winkel bij Pien & Mats!

Lieve groetjes Karin

 

Marjolein Gerritsen

Ik ben Marjolein Gerritsen, getrouwd met Hens en moeder van de twee leukste dochters Mirthe en Noortje. Ik ben bij Pien & Mats komen werken in 2019 en sinds september 2020 werkzaam als bedrijfsleider. Een super leuke uitdaging die erg goed bij me past.

Borne vind ik een geweldige plaats. Een gezellig centrum en leuke mensen. Samen met mijn collega’s proberen we iedereen een mooie winkelbeleving te geven. Aandacht voor iedereen die bij ons binnenkomt, even een praatje maken en de interactie met kinderen maakt dat we de leukste baan van de wereld hebben. We helpen kinderen met hun ouders graag met het uitzoeken van mooie outfits en adviseren en de geven stylingadvies. Wij zien jullie graag in onze mooie winkel, waar we continue bezig zijn met het inkopen van de mooiste merken.

Heel graag tot ziens bij Pien & Mats.

Liefs Marjolein

 

 

DSC_5579-bewerkt SJorieke Munsterhuis

Hallo, ik ben Jorieke Munsterhuis, 21 jaar en woonachtig in Borne. Al bijna 4 jaar ben ik met veel plezier werkzaam bij Pien & Mats. Binnen het team heerst er een fijne en gezellige werksfeer waarin iedereen elkaar goed aanvult. Ik houd mij voornamelijk bezig met de website, het inboeken van orders, social media en het prijswerk. Natuurlijk kun je mij ook vinden in de winkel, waar ik je graag help met het uitzoeken van een leuke nieuwe outfit. Door de week ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij TeamFysio. In mijn vrije tijd volleybal ik bij Apollo 8 en vind ik het gezellig om met mijn vriendinnen af te spreken.

Wie weet zien we elkaar snel in de winkel!

Groetjes Jorieke